Model & Layout problem

by Danish
(Saudi Arabia)

When i check in model every thing is in color & ok but when i go to layout i lost all color its look like white color, when i double click to any line the line shown in color only specific line when u refresh again all color lost shown in white.
Please help.....please

Comments for Model & Layout problem

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Mar 14, 2012
Rating
starstarstarstarstar
Model & Layout problem
by: Corry Walters

In the page setup dialog box...uncheck the box DISPLAY PLOT STYLES (beneath the plot style table/ctb) This may be your problem.

May 26, 2012
Rating
starstarstarstar
nich
by: Ammar

SO GOOD AND NICE

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to AutoCAD Questions and Answers.


Sign up for our FREE CAD Tips and Tricks Newsletter:
"The CAD Times"

Enter Your E-mail Address
Enter Your First Name (optional)
Then

Don't worry — your e-mail address is totally secure.
I promise to use it only to send you "The CAD Times".

Join "The CAD Times"  Newsletter Along With 5,000 Subscribers

Enter Your E-mail Address
Enter Your First Name (optional)
Then

Don't worry — your e-mail address is totally secure.
I promise to use it only to send you "The CAD Times".



Recent Articles

  1. Fashion designing

    Jul 10, 19 10:39 AM

    I'm just starting to do my own designs

    Read More

  2. Lines are not appearing while drawing them; objects do not follow the curser when moved

    Jan 02, 19 11:15 AM

    Normally when drawing lines, I pick a start point and while dragging the line to another point I have always seen the line before picking the 2nd point.

    Read More

  3. Can't detach reference file in autocad 2016

    Apr 20, 18 05:08 PM

    I have reference files attached that I can't detach the normal way (highlight, right click, select detach, file is removed)

    Read More